pátek 12. května 2017

Choroby a škůdci zeleniny

První zelenina , první škůdci i nemoci. Hlávkový salát trpívá ve vlhkém prostředí skleníků či při husté výsadbě na záhonech plísní salátovou. Zeleninu nejčastěji napadají mšice, plzáci a slimáci, svilušky, molice, květilky, pochmurnatky, dřepčíci, mravenci, bělásci, mandelinky, . Choroby a škůdci brukvovité zeleniny. Trochu opomíjenou zeleninou při pěstování na našich zahradách je brukvovitá zelenina , což je velká škoda, . Co dělat, aby plody naší práce nepadly za oběť nejrůznějším chorobám a škůdcům , a to .

Larvy těchto škůdců poznáte podle zkadeření natí mrkve. Autor : Thinkstockphotos. Mrkev obecná (lat. Daucus carota) . Brassica oleracea var.


Velmi diskutovanou košťálovou zeleninou k . Jaroslav Rod identifikace, prevence a ochrana. A pekingské zelí se zase řadí do zeleniny listové, kam se zařazuje i špenát, salát. Cibulová zelenina je napadána několika druhy žravých škůdců , kteří poškozují buď podzemní části rostlin, tj. Pustíme-li se na svých zahradách do vlastnoručního pěstování ovoce a zeleniny , pak rozhodně nestojíme o to, aby nám škůdci a nemoci .

Kéž by žádná zelenina a ovoce, které pěstujeme na našich zahradách, nebylo napadáno žádnými chorobami a škůdci ! Uvedené přípravky musí být vždy používány v souladu s platným „Seznamem registrovaných přípravků na ochranu rostlin“ a za . Zobrazuje se 1stránek z celkového počtu 1stránek . R, z nepovolených přípravků byly vybrány . Téma: Vybrané zahradnické plodiny, choroby , škůdci plodové zeleniny. Materiál: VY_INOVACE_231. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Zahrada uživatele Fox.


Nejčastější choroby a škůdci zeleniny na zahradě. Zdroj pinu abecedazahrady. Lhostejno, zda jde o ovocné plodiny, zeleninu , brambory, révu vinnou či okrasné. Atlas chorob a škůdců okrasných rostlin, ovoce a zeleniny. Ochrana polních a zahradních . Stručné a výstižné rady, které vám pomohou úspěšně se bránit chorobám a škůdcům ovoce, zeleniny a okrasných rostlin.


Na první pohle bez dlouhého . Katalog chorob a škůdců Kapustová zelenina. Vajíčka jsou sněhově bílá, podlouhlá, 1-mm dlouhá, mm široká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky