úterý 30. května 2017

Levandule hidcote prodej

Lavandula angustifolia Hidcote - levandule. Listy jsou úzké, čárkovité, mají modrozelenou barvu, jsou neopadavé. Topmedonosná rostlina, potrava pro opylovače. Pravděpodobně nejpěstovanější odrůda levandule se . Je velmi atraktivní svými tmavě fialovými květy a stříbrně. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či . Letošní mladé sazenice levandule lékařské Hidcote - husté kompaktní keříky. Hledáte levandule sazenice? Kompaktní vyrovnaná bylina s výrazným tmavě modrým květem.


Vyžaduje slunné stanoviště a propustnou lehčí půdu. Zahradnictví Valinová . Levadule má báječnou vlastnost, nejen že vypadá prostě skvěle, ale také příjemně voní! Latinský název: lavandula angustifolia Munstead. Jeden z nejtmavěji kvetoucích kultivarů levandule s ranějším kvetením.


Levandule hidcote prodej

Skvělá jako voňavá obruba záhonů nebo podsadba k růžím, protože totálně odpuzuje mšice! Její modro-fialová barva patří k nejsytějším, . LEVANDULE MUNSTEAD BLUE - g. Osvědčenou odrůdou, vhodnou do našich podmínek, je kultivar „ Hidcote “ se sytě vybarvenými květy. Jestli je něco, co levandulový keřík . Polokeř se silně rozvětveným stonkem. Bylinné výhony jsou.


Porovnání cen Akční ceny Srovnání cen Vyhledávač cen Slevy Akce Prodej Cena. Líbí se vám atmosféra francouzského pobřeží? Máte ji nezaměnitelně spojenou s lány fialové levandule ? Nenapadlo Vás zkusit si takovou levanduli zasadit i . Melissa officinalis, meduňka lékařská, cm. Lidově se levandule. Pěstujeme tři druhy levandule – levanduli lékařskou (lavandula angustifolia), levanduli . Nový druh tmavě fialové levandule lékařské vyšlechtěný z druhu Hidcote.


Rozšíření a význam levandule na území ČR i zahraničí. Nabízíme letošní sazenice levandule lékařské, levandule Hidcote blue a . Protože mě fascinují fialové obrázky Provence a miluji vůni levandule , tak i přes všechny otázky typu, zda je. Cena - Kč Vhodná jako dáreček, do kuchyně jako koření, k sušení.


Blue scent a Hidcote.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky