pondělí 15. května 2017

Mechanické postřikovače

Zahradní mechanické a automatické postřikovače usnadní aplikaci hnojiv i ochranných prostředků, aby vaše rostliny nestrádaly, ale prospívaly. Hodí se k celé řadě . Pístový zádový postřikovač. Tryska rozstřiku je nastavitelná. Vybírat můžete od těch nejjednodušších ručních mechanických postřikovačů až po ty zádové motorové, přičemž objemový rozsah je od l až do l. Bohatý výběr postřikovačů AL-KO, BlackDecker, M.

T Group a další nalezneta na Mall. Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova. Sada všeho, co je potřeba pro pohodlné zavlažování zahrady. Zakoupíte u nás různé typy mechanických tlakových postřikovačů.


Vyberete si ze čtyř velikostí – l, l, l nebo litrů. Tlakové postřikovače mají těsnění ze . Mechanické postřikovače. ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.

Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí. Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, . Ovládejte svůj domov. Zádové postřikovače jsou určeny pro skleníky či zahrady.


Postřikovače - inzerce. Většinou se nosí na zádech a pomocí ručního pohonu se přípravek pomocí hadice s tryskou aplikuje. Je vhodný pro ošetřování rostlin a různé dezin. Oblíbené, kompaktní tlakové postřikovače s. Po postřiku by se měl postřikovač umýt třeba za pomocí zahradní hadice a roztřikovače.


Na jaře je třeba vytáhnout do boje proti škůdcům na stromech, keřích i rostlinách. To usnadňují ruční, mechanické , elektrické nebo motorové postřikovače. Stocker - postřikovače mechanické. Hledaný výraz: Cena: Kč . Zahradní postřikovač značky Cooper Pegler je profesionální, spolehlivý a jednoduchý . Ruční postřikovač CP5.


Prodám mechanický zahradní postřikovač s velkoobjemovou měděnou nádobou na kolečku. Jde o nálezový stav, ale ozkoušeli jsme a je plně funkční.

Aby nezpůsobili nenapravitelné škody, je třeba se pustit do postřiků. Nebezpečí poškození zvyšuje iproud vzduchu uvolněný z postřikovače. Pokud máme na zahradě jemnou vegetaci, sáhněte po postřikovači s jemným proudem vody. Některé postřikovače zavlažují pouze okolní plochy, jiné čtvercové a . Díky postřikovacím ramenům Q-Plus, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky