úterý 23. května 2017

Myškovačka zvuk

Srnčí vábnička: napodobuje pískání říjné srny nebo srnčete, zvuk lze obvykle modulovat. Lze s ní napodobit i hlasy některých ptáků. Myškovačka : je píšťalka, jíž . Jednoduchá a praktická myškovačka , velmi dobře imituje skřípavé pištění menších i větších druhů myší. Zvuk vábničky skvěle přiláká lišky a ostatní menší . Zvuk se moduluje silou výdechu a svíráním dlaně. Luxusní myškovačka , spolu s ostatními myškovačkami Helen Baud disponuje nejlepším zvukem na trhu - určena k vábení lišek a malých predátorů.


Vyrobená je z nemeckého čerešňového dreva, ktoré zaručuje dokonalý zvuk. Náustok je integrovaný tak, aby sedel pevne medzi perami. Dodávaná je aj s DVD . WEISSKIRCHEN - kombinace zaječí vřeštidlo a myškovačka.


Zaječí vřeštidlo a myškovačka. Již několik desetiletí pro mě začíná lov lišek v polovině listopadu. Kožky sice ještě nejsou úplně nejlepší, ale již zcela jistě . Pro přehrání zvukové.


Má úzkostlivý a naříkavý zvuk , vhodná pro vábení všech predátorů. Jak se prosim Vás jmenuje 3. Je vidět 6e to neni pravý zvuk lißky. Vábnička - skolení lišky a. Nordik CROW - vábnička imitující zvuk vrány. Prirodzený zvuk ručadla je zachovaný vďaka neporušeniu rohu kovovými závitmi. Detailní popis produktu.


Ovládání této vábničky je naprosto jednoduché a zvuk nerozeznatelný od živé myši. Pouhým otáčením dvou segmentů, vznikne nádherné pískání myší. Vyrobena je z německého třešňového dřeva, které zaručuje dokonalý zvuk. Náustek je integrován tak, aby seděl pevně mezi rty.


Nebo myškovačka , která napodobuje zvuk pištící myši. Ale v případě řevnice na jeleny musíte ten hlas umět dělat sám v hrdle. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Každá z vábniček FOXPRO je naladěna na speciální zvuk tak, abyste snadno napodobili potřebné hlasy.


Vřeštidlo a myškovačka , jen do úst. Pokud foukáte přes širší stranu membrány, zvuk který vytvoříte je hlubší než když foukáte přes užší stranu, . Vaše cena: 39Kč. Imituje skřípavé pištění menších i větších druhů myší.


Její zvuk přitahuje velmi dobře lišky, ale i . Ten zvuk by měl být těsně nad . Díky otvoru uprostřed se dá regulovat zvuk. Sada vábniček v koženém pouzdře s očkem na opasek. Zvuk je velmi atraktivní pro lišky a další.


Táto konkrétne vydáva zvuk lákajucej srny. DPH Zobraziť produkt . Líška dokáže veľmi presne lokalizovať odkiaľ prichádza zvuk a to .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky